Çilingir Aptallar için

Wiki Article

İlginizi Çekebilir 1 Adana'da silahlı kavganın ortasında artan zat dirimını yitirdi

"Mefret bir zelzele yaşadık ve benzeyen akrabalarımızdan zayiatımız oldu. Zayiatımızın ardından yetişkin bir maneviyat oluştu. Kendi mesleğimi bir yana bırakarak babamın meslekine sarrafiyeladım.

Akıllı eşleştirme algoritmamız yardımıyla, en uygun iş verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Beş altı ahit sonrasında balkı bir aksiyonyeri açtık ve 3 yıla andıran faaliyetimize devam ettik. Her şey çok uz uğrunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen koca depremi yaşadık. 6 Şubat 2023'teki depremde alışverişyerimiz kırıcı hasar aldı ve yıkıldı. Bu süreçte de 1 yıla doğru bir süre sadece çilingir hizmetiyle geçim sağlamaya devam ettik. Arkası sıra konteyner iş yeri imkanımız oluştu ve gene düzenimizi kurduk."

Aksoy oto anahtar çilingir olarak 2012 seneından beri kol de özen vermekteyiz kompetan ekibimiz ile oto anahtar oto çilingir servis aralıkç anahtarlarının yönı düzen dar çilingir servisi kilit bileğmeslekimi gibi hizmetler ile Antalya folkına özen ediyoruz

Tum medarımaişetlerımızde ınsanı ınsan oldugu ıcın bayıla bayıla ıslerını yaparız cunku ınsan ustun bır varlık olarak yaratılmıstır ve bız ınsanı yaratandan oturu dahada cok severız butun ışlerımızı bu dogrultuda bakarak yaparız Çunku bız ınsana hızmet pahaız .

Kapıda mi kaldınız? Kilidinizi mi değiştirmek istiyorsunuz? Anahtarınızı mutavassıtnızda mi unuttunuz? Bapnızın ve kilidinizin güvenliğini arttırmak mi istiyorsunuz? şayan fiyatlarla kısaltarak zamanda hizmetinizdeyiz. Yapı, makine ve kasa kilit ve güvenliği bizim maslahatimiz.

Esenyurt çatı Bapsı Tamiri Esenyurt çatı bapsı tamiri, kilit tamiratı ve çelik kapı bakımları konusunda koltuk alabileceğimiz çilingirlerin Çilingir hizmet alanları epey makrotir.

Celik kapi acilir oto anahtari yapilir çelik kasa oto kapisi acilir Kilit degisimi yapilir Hidrolik otomat takilir

Çilingir Servisi kapıda kalmış olduğunızda sizlere 24 vakit hizmet sunmaktadır, kapınızın arkasında yada yürekeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda mahir çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve nitelikli görev vermekteyiz.

Çilingir Servisi kapıda kaldığınızda sizlere 24 zaman iş sunmaktadır, kapınızın arkasında yada mideeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda mütehassıs çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve birinci sınıf görev vermekteyiz.

Kilitli kalmış ve anahtarına ulaşılamayan bapları yarmak yürekin gene bu zevat adrese gelir. Gündelik hayatta dayanıklı bir tomar ihtiyaç duyulmayan fakat gerekli evetğundan da elzem kişilerdir.

merhabalar işlem şu kapı kilidi dâhilen açılıp kapatılıyor disiplinntı şu dışarıdan bapyı açmak istediğimizde anahtarı taktığında yanlış anahtar üzere hiç akım etmiyor azıcık sağ sol gestaltnca düzeliyor sıfır kilit aldım ancak önceki kilidin vidası yalama olmuş o yüzden kırık dökük kilidi sökemiyorum

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı salahiyetli anahtarcı olarak Çilingir hizmet sunmaktayız.

Report this wiki page